carburanti

Home | Carburanti

Combustibil Termic Lichid

Este o Motorina infrioara cu continut ridicat de sulf. Se obtine prin amestecarea fractiilor medii si grele de la distilarea atmosferica a titeiului Are proprietatea de a eficientiza functionarea instalatiilor de ardere.

Combustibil Lichid Usor tip 3

Este utilizat pentru centrale sau focare de incalzire. Produs ce are in componenta aditivi care imbunatatesc combustia in focare, conducand la reducerea noxelor emise in atmosfera

Pacura Usoara

„Este un combustibil lichid destinat incalzirii. Acest combustibil se utlizeaza la focarelor industriale si centralelor termice. Pacura Usoara este cel mai utilizat combustibil in instalatiile de ardere ale generatoarelor de abur energetice..

Calor Extra 1

Produs ecologic cu sulf 0,5%. Fabricat sub licenta si omologat. Proprietati deosebite in calitatea functionarii instalatiilor de ardere. Produs ce are in componenta aditivi care imbunatatesc combustia in focare, conducand la reducerea noxelor emise in atmosfera.

Combustibil Lichid Greu

Urmează a fi acordat de regulă marilor consumatori la care există sau la care se pot realiza gospodării de combustibili cu instalații de fluidificare și eventual cu linie CF de garaj, pentru următoarele domenii de utilizare….

Pacura 40 / 45

TSe intrebuinteaza ca si combustibil pentru focare si centrale termice. Aditivi acestui combustibil imbunatatesc combustia in focare. Continutul de impuritati mecanice impiedica obturarea orifiilor de pulverizare. .