despre noi

Home | Despre noi

Profilul Companiei

      Infiintata in 2019, cu capital integral privat , 

S.C. E-CARBURANTI S.R.L. Bucuresti are ca principal obiect de activitate comercializarea de produse petroliere (carburanti auto, biodiesel, combustibil pentru incalzire ) la cele mai acesibile preturi.

    S.C. E-CARBURANTI S.R.L. s-a remarcat prin calitatea de necontestat a produselor petroliere pe care le comercializeaza. Toti carburantii, biodiesel si combustibil pentru incalzire respecta în totalitate normele nationale în vigoare referitoare la cerintele de calitate.

    S.C. E-CARBURANTI S.R.L. acordă o atenție deosebită partenerilor noștri, încercăm întotdeauna să găsim soluția optimă, total benefică atât pentru furnizori cât și pentru clienții noștri. Ne asigurăm că facem acest lucru într-un mod responsabil atât față de oameni cât și față de mediu. 

Certificările ISO obținute de compania noastră vin ca o dovadă în plus a faptului în acest sens.

  • Ai nevoie repede? Noi va putem ajuta.
  • Ajutor si indrumare personalizata
  • Cel mai simplu mod de a obține cea ce ai nevoie
  • Cel mai prompt furnizor de pe piata
  • Lucrăm pentru a reduce emisiile de noxe
Experienta

Personal califcat si determinat

64868654 - young woman working in call centre, surrounded by colleagues
Asistenta prietenoasa

Colectiv doric sa va fie de real ajutor.

Cel mai bun din piață

Venim in intampinare cu preturi competitive

Echipa profesionistă

Tratam nevoile dimnavoastra ca si cum ar fi ale noastre.

Our Technician


Dolor sit amet consectetur elit eiusmod tempor dunt aliqua

Willaim Rickmen

Branch Manager

Jacobe Martin

Computer Engineer

David Walker

Repair Manager

Sunny Vandosky

Quality Checker

NUMĂRUL 1 ÎN SERVICIILE INDUSTRIALE. OBȚINEȚI-ȚI CONSULTAREA GRATUITĂ ȘI Cotația ACUM

 

Have an any question

Aspernatur sit adipisci quaerat unde at neque Redug Lagre dolor sit amet consectetu. Etiam pharetra, erat sed fermentum feugiat, velit mauris egestas quam, ut aliquam massa nisl quis neque. Suspendisse in orci enim.

 


Întrebări frecvente importante

Produsele petroliere sunt din rafinarie?

Toate produsele petroliere din portofoliul nostru (dintre care amintim: motorina, combustibilul termic lichid, pacura, combustibilul lichid usor) se achizitioneaza direct de la rafinarii, in baza unor contracte ferme incheiate anual. Tot in rafinarii se va efectua si incarcarea acestor produse.

De ce E-CARBURANTI si nu alt furnizor cu traditie si renume?

Raspunsul este simplu : in piata actuala, in care totul se bazeaza pe posibilitatea unui partener de a se adapta particularitatilor economice ale celuilalt, noi functionam ca o interfata intre marii producatori si consumatorii de orice natura..

Aveti preturi foarte mici?

Avand contracte ferme. Acest lucru presupune obtinerea unor preturi foarte bune de la producatori, prin cumularea cantitatilor consumatorilor mici si medii si acordarea unor discount-uri corelate cu acestea, acordarea unor termene si conditii de plata adaptate necesitatilor finaciare ale fiecaruia si simplificarea procedurii de inregistrare a comenzilor, respectiv a celei de livrare efectiva. Dar cum cea mai buna dovada este punerea in practica a celor declarate, studiati oferta noastra si nu ezitati sa ne contactati..

In cat timp ajunge produsul la mine?

De la achitarea Facturi. O mașină și un sofer profesionist, cu calificare ADR, vă va oferi serviciul de transport marfă în siguranță, la destinația aleasă. Putem face transport marfă în regim de grupaj, ADR sau non-ADR, în toată țara în maxim 48 de ore..

Ce garantie am ca produsul se va livea?

Parcul auto de transport E-CARBURANTI S.R.L. deține echipamentul și personalul necesar pentru transport marfă periculoasă în siguranță.