Servicii

Home | Servicii

Economisiti timp si bani

Vă ajutam să economisiți timp și bani, iar scopul nostru este de a vă pune la dispoziție servicii rapide, profesionale, păstrând în același timp și grija pentru mediul înconjurător. Suntem pasionați de ceea ce facem. Oferim întotdeauna fiecărui client in parte servicii personalizate, soluții eficiente la problemele specifice, clădind astfel parteneriate de succes..

Atentie deosebita

Acordăm o atenție deosebită partenerilor noștri, încercăm întotdeauna să găsim soluția optimă, mutual benefică atât pentru furnizori cât și pentru clienții noștri. Ne asigurăm că facem acest lucru într-un mod responsabil atât față de oameni cât și față de mediu. Certificările ISO obținute de compania noastră vin ca o dovadă în plus a faptului în acest sens.

Servicii de calitate

„Servicii de calitate, protejând oamenii și mediul” Intermediem comerțul cu produse petroliere, minereuri, metale si produse chimice pentru industrie, dar nu oricum. Răspundem cu promptitudine oricărei solicitări și acționam cu toata energia pentru îndeplinirea angajamentelor, oferind servicii la cele mai înalte standarde de calitate.

Transport produse petroliere

Detineti capacitati de depozitare pentru carburanti auto si biocombustibil in incinta sediului dumneavoastra? SC E-CARBURANTI S.R.L. va pune la dispozitie motorina din gama Euro 5 cat si biodiesel in sistem de livrare en gross. In functie de necesitati putem sa livram cu autocisternele proprii dotate cu sistem ADR in maxim 24 ore de la comanda. Pentru oferta completa de produse si servicii va rugam sa ne contactati

Inchiriem rezervoare supraterane si subterane

In cazul in care nu detineti capacitati de depozitare pentru carburanti auto, combustibili si biocombustibili in incinta sediului dumneavoastra? Oferim catre inchiriere sau vanzare Rezervor suprateran sau subteran cu perete simplu sau izolat termic cu sau fara cuva de retentie. Produs in conformitate cu normele europene in vigoare, rezervorul este construit din tabla de otel carbon S 235 JR UNI EN 10025

Furnizam direct din rafinarie

Toate produsele petroliere din portofoliul nostru (dintre care amintim: motorina, combustibilul termic lichid, pacura, combustibilul lichid usor) se achizitioneaza direct de la rafinarii, in baza unor contracte ferme incheiate anual. Tot in rafinarii se va efectua si incarcarea acestor produse. La solicitarea beneficiarilor care nu dispun de propriul mijloc de transport (autocisterne), le putem asigura solutii de transport personalizate.