TESTIMONIALE

Grigore Ionut DIR, Toyota Motor

În primul rând dorim să vă mulțumim pentru activitatea depusă de la începutul colaborării noastre. Modul profesionist prin care ați abordat anumite situații ne-au deschis și alte oportunități privind intrarea pe o nouă piață. În același timp am remarcat disponibilitatea dvs. de a ne ajuta și de a ne oferi întotdeauna soluții la problemele întâmpinate. Consider că până în acest moment am avut o colaborare excelentă într-un mediu profesional determinat de persoanele din firmă. Felicitari pentru proiectele realizate și mult succes în activitățile următoare.

Enache Alina TRE, State Stret

„Va transmitem aprecierea vis-a-vis de felul in care ati tratat colaborarea cu societatea noastra. Astfel, am fost convinsi ca firma dumneavoastra este una care isi respecta contractele si clientii, iar promptitudinea cu care ati onorat comenzile si logistica bine pusa la punct ne-a demonstrat profesionalismul dumneavoastra. In speranta unei colaborari viitoare la fel de avantajoasa, va multumim si va dorim mult succes in ceea ce faceti!

Gavrila Mihaela ECO, Dosan Grup

E-CARBURANTI este un partener pe termen lung. Echipa s-a dovedit prompta si profesionista pe tot parcursul colaborarii. Avand in vedere termenul limita de plasare a comenzilor este uneori mai dificil, dar echipa Acvila Petroprod depune de fiecare data toate eforturile pentru onorarea comenzilor, fapt ce ne incadreaza in categoria clientilor multumiti!.